algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Passejada, mural i concert feministes a Felanitx

Una trentena de persones han participat aquest diumenge a Felanitx en una caminada simbòlica pel Dia de la Dona, que se celebra aquest 8 de març. Aquesta ha estat una de les tres activitats que l'Ajuntament ha organitzat aquesta jornada amb motiu del 8M.

Segons ha informat l'Ajuntament de Felanitx, unes 30 persones s'han concentrat aquest diumenge matí a la plaça de Sa Font de Santa Margalida per a dur a terme la caminada simbòlica pels afores de Felanitx. Un recorregut que ha durat uns 45 minuts i que ha finalitzat al Parc Municipal de Sa Torre.

Per a la regidora d'Igualtat, Marta Cano «un dels objectius més importants de tots els actes que se celebraran en el municipi, és aconseguir la igualtat de gènere. Aquesta jornada es duu a terme una caminada, un acte simbòlic per a donar visibilitat al paper de la dona en tots els àmbits de la societat».

Actes pel 8M

Així mateix, aquest diumenge, en el camp de futbol es Torrentó-Mariona Caldentey s'ha col·locat un mural amb el missatge «Les capacitats no depenen del teu gènere, depenen de tu', elaborat per l'artista 'felanitxera', Caterina Amengual i en el qual hi han col·laborat els centres escolars del municipi i Felanitx per la Igualtat.

També, aquesta jornada, en el Conservatori de Música, la pianista felanitxera Neus Estarellas ha presentat 'Elles', un recital on ha interpretat música creada per dones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.