muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem presenten una moció de reprovació al batle «per abús de poder»

Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem presentaran una moció de reprovació contra el batle de Pollença, Tomeu Cifre, i la regidora de Serveis Socials, Francisca Cerdà, «per la seva actitud d'abús de poder dels càrrecs que representen».

Segons han informat les tres formacions, durant el ple ordinari de gener, l'alcalde de Pollença ha reconegut fer-se de manera habitual proves PCR a càrrec del sistema de sanitat públic.

«El batle i altres representants polítics de l'equip de govern s'haurien anat fent proves PCR durant mesos saltant-se la normativa que regula aquestes proves, la qual cosa demostra l'abús de poder per part del màxim representant polític de l'Ajuntament», han assenyalat.

Les formacions han criticat que el batle «òbvia que la immensa majoria de treballadors públics i de serveis essencials del sector privat no han tengut mai accés a aquesta mena de proves». «Els treballadors, si s'han volgut realitzar una PCR o una prova d'antígens, les han de pagar amb els seus propis recursos econòmics», han indicat.

D'acord amb aquestes organitzacions polítiques, el batle ha manifestat que ell no s'ha vacunat davant la pregunta formulada per l'oposició durant el ple, però no ha respost si la regidora Cerdà ha vacunat saltant-se el protocol establert. «Aquesta actitud de no voler respondre a la pregunta formulada en el ple és inacceptable», han criticat.

Així, Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem han reclamat a aquests representants polítics implicats que «cessin immediatament la irregularitat de realitzar-se proves PCR a càrrec de la sanitat pública i que comptin quantes PCR s'han realitzat, des de quina data, quins càrrecs i qui els ha autoritzat a realitzar-les».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.