algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Vox diu que el PP de Felanitx és «pancatalanista» i que acabarà «passejant l'estelada pels carrers del poble»

El partit neofeixista Vox ha acusat el Partit Popular de Felanitx de «vendre's als separatistes» en signar, al costat del BLOC i El PI, una declaració per a commemorar els 500 anys de les 'Germanies', on es reivindica la «sobirania política» i la llengua i cultura catalanes de Balears, que serà elevada a ple aquest dilluns.

Segons ha informat la regidor de Vox a Felanitx Maria Vidal aquest diumenge en una nota de premsa, «al PP de Felanitx amb Catalina Soler al capdavant això de pactar a esquerra i dreta, a dalt i a baix, li ha fugit de les mans fins al punt de comprar la ideologia pancatalanista».

En aquesta línia, Vidal ha lamentat que «per al PP de Felanitx la cultura de les Balears és catalana, com així ho reconeixen en la moció que signen».

Així mateix, ha apuntat, «a aquest pas s'acabarà veient als regidors del PP passejant l'estelada pels carrers del poble. No contents amb trair als seus votants, ara traeixen a Felanitx, a Mallorca i a Balears».

Amb tot, des de Vox s'ha retret a la regidora i portaveu del PP a Felanitx, Catalina Soler, que signi aquesta proposta que pretén commemorar els 500 anys de l'aniversari de les 'Germanies' mitjançant la "manipulació" de fets històrics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Què poc intel·ligents són es de Vox. Es del PP van més vius. Són en es antípodes d'en Joanot Colom però així i tot, en un gest populista, li reconeixen una gran transcendència històrica sempre i quan no perillin es seus privilegis

Valoració:9menosmas
Per Increïble, fa mes de 3 anys

I?
Que no ho pot pair?

Valoració:8menosmas
Per Carreroblancovoladorrrr, fa mes de 3 anys

Per a quant la il·legalització de VOX i l'empresonament de tots els seus responsables per enaltiment dels crims franquistes?

Valoració:16menosmas
Per El déu Pan, fa mes de 3 anys

I VOX és pancastellanista, panfranquista, panfeixista i pandestructors de la Cultura.
Pan aqui significa "unió de" i no té res a veure amb el pa, que d'aquest aliment en hi hauria ben poc, si governàssin ells.

Valoració:22menosmas
Per Babau, fa mes de 3 anys

Ais aquests mallorquins que ho són de panmallorquinistes.

Valoració:11menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

Aquests senyors de Vox que ho saben tot, perquè no fan un referèndum a ses ïlles i pregunten a la gent a veure si prefereixen ser espanyols o catalans. No ho faran mai perquè tenen por a perdre i per això s´amagen amb pantacatalanismes i bestieses. Quina merda de gent.

Valoració:18menosmas
Per barrufet, fa mes de 3 anys

-En aquets de VOX hia que dir-lis que a les farmàcies tenen medicaments per combatre les cagarrines.

Valoració:21menosmas
Per No tenen consciència del bé i del mal, fa mes de 3 anys

No hi ha cap mal en passejar una estelada.
Sempre li fara més be al PP la senyera amb l'estel, signe d'independència, que no la bandera franquista i la de la esvàstica que no sabem la totalitat del mal i la destrucció que feren, com hem pogut veure que mostren els fe VOX a les seves manifestacions.

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente