algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Un regidor d'El Pi entra a l'equip de govern de Llucmajor amb PP i Vox i provoca una allau de crítiques, fins i tot dels joves del seu partit

Bernardí Vives (El PI) s'ha incorporat aquest dilluns a l'equip de govern de Ajuntament de Llucmajor com a nou regidor de Manteniment Urbà i Entorn, després d'un acord signat amb el PP.

Un dels punts principals d'aquest acord entre el PP, que actualment governa Llucmajor, i El PI és «compartir una visió de les necessitats de la ciutadania i crear plans i projectes per a complir amb aquestes responsabilitats».

Eric Jareño, batle de Llucmajor ha dit que «no tan sols ens hem fixat en el present, també volem impulsar decisions de futur que transformin Llucmajor en un municipi sostenible en tots els aspectes».

Allau de crítiques

Joves per els Illes, l'associació juvenil vinculada al PI, ha expressat aquest dilluns el seu rebuig a la incorporació de Bernardí Vives a l'equip de govern de l'Ajuntament de Llucmajor i sumar-se així a un equip municipal «amb la presència de representants electes d'extrema dreta».

En un comunicat, la formació ha assegurat que el pacte «va en contra dels pilars fonamentals del projecte polític compartit».

Segons han defensat, l'espai polític que representa El PI i Joves per els Illes té com a «pilar central» la defensa de l'autogovern «que l'extrema dreta vol i pretén eliminar».

Joves per els Illes també ha recordat que «l'extrema dreta nega la violència masclista i no es pot permetre que es faci des de les institucions públiques.

L'associació juvenil ha convidat al regidor a no ser «còmplice» d'un govern que renega de tots els elements que defineixen com a poble i a buscar majories alternatives amb formacions moderades i centristes.

El PSIB també ho critica

El PSIB ha criticat aquest dilluns la incorporació de Bernardí Vives (El PI) a l'equip de govern de l'Ajuntament de Llucmajor i l'ha qualificat com un «gir a la ultradreta» de la formació regionalista i un «beneplàcit explícit» al transfuguisme.

En un comunicat, la formació socialista ha lamentat que El PI hagi preferit formar govern «amb l'extrema dreta i un trànsfuga» que arribar a acords amb les forces progressistes.

De la seva banda, l'exregidor i actual Director Insular de Política lingüística, Lluís Segura ha declarat: «El PI proposa 'un nou compromís dels poders públics perquè el català sigui un instrument útil, de prestigi i de cohesió social' Però no teniu cap problema a pactar amb els enemics del català a Llucmajor»:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa mes de 3 anys

Balearnia: La república sí existeix.A Espanya no que no existeix igual que no existeix la democràcia.

Valoració:2menosmas
Per O no?, fa mes de 3 anys

Com que el PP és espsecialista en guanyar doblers ràpidament...
Com el Rei. Enc que siguin robats.

Valoració:8menosmas
Per Andreu Vich, fa mes de 3 anys

Com trona sa cadira Bernadí!! no tens vergonya!! venedor!!

Valoració:10menosmas
Per jaume, fa mes de 3 anys

Vergonya! és una auténtica vergonya.
Bernadí Vives va ser batle i va tenir sa seva oportunitat. Es poble está ple de merda com cada any i es impostos per es niguls. Ningú el va votar a naquest senyor.



Hauriem de fer una MANIFESTACIÓ amb tots es ciutadans de urbanitazions, sarenal i poble a nes mig de plaça de Llucmajor poble. Tots es ciutadans.



Ja està be de que mos pugin impostos, facin lo que els si surti des nasos i noltros pagar i pagar i ells a robar i robar. 40000 euros per tocarse es nasos, hauria estat millor en posar contenedors, es próxim pic tiraré sa merda per on pugui.

Valoració:10menosmas
Per Balearnia, fa mes de 3 anys

Quanta fe teniu els pancas en un partit polític nascut des PP i... UM?. Que il.lusis que sou. "La República no existeix, idiota"

Valoració:-7menosmas
Per Llucmajorer, fa mes de 3 anys

Al taekwondista Bernadí tant li és recolzar dreta com esquerra. Ell el que vol es comandar.

Valoració:10menosmas
Per Carme, fa mes de 3 anys

Els de dretes s’entenen.

Valoració:8menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

Potser és un espia, ves a saber.

Valoració:4menosmas
Per Pepet, fa mes de 3 anys

Quin fàstic!

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente