algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

L'Ajuntament de Selva tala tots els pins de la plaça Major

L'Ajuntament de Selva ha decidit arrasar tots els pins de la plaça Major. La tala dels arbres centenaris que seran substituïts per freixes, s'ha produït aquest dijous a primera hora.

La tala marca l'inici de les obres de reforma integral de la plaça Major aprovada la legislatura passada i que va ser sotmesa a exposició pública. El projecte, emperò, no deixava clar quin seria el futur de l'arbratge si bé contemplava ja la replantació de freixes en alguns dels espais antigament ocupats per pins.

El batle del municipi Joan Rotger (PP) va confirmar fa setmanes a Ultima Hora la tala imminent de l'arbreda al·legant «motius de seguretat». «Els quatre arbres que quedaven estaven molt danyats i han causat alguns problemes als veïns fins al punt que alguna vegada l'Ajuntament ha hagut d'indemnitzar», va afirmar Rotger, assegurant que actua «per responsabilitat». «No podem córrer el risc que un arbre caigui sobre una persona», va dir.

La tala ha suposat la sorpresa d'alguns residents que han mostrat el seu malestar d'aquesta decisió que no ha estat sotmesa a consulta pública.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.