algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

MÉS per Campos elabora una sèrie de propostes per «millorar la vida de la gent»

MÉS per Campos ha elaborat una sèrie de propostes dirigides a l'equip de govern que pretenen «millorar la vida de la gent» davant aquesta crisi provocada pel coronavirus.

Així, proposen re-avaluar els pressuposts, ja que s'han anul·lat festes, actes i organitzacions, entre d'altres. «Cal reestructurar els pressuposts per fer-los més socials que mai i ajudar les empreses, comerços i particulars vulnerables». Reactivar el comerç local, segons apunten, «l'economia de Campos ha quedat molt malmesa, son el motor del poble i necessiten ajuda. Cal preparar una campanya de conscienciació de consum de producte i turisme local».

Així mateix, també proposen una bonificació per a bars, restaurants, indústria i locals comercials que hagin hagut de tancar que consisteix en: 50% de la taxa del fems 2020, bonificació de l'IBI al 100% fins al juliol i bonificació de l'impost de vehicles de tracció mecànica durant el primer trimestre.

A l'àrea social, aposten per invertir el 20% del superàvit de l'Ajuntament a Afers Socials per ajudar als més desfavorables. Finalment, proposen posar en marxa una xarxa wifi oberta a tot el municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 3 anys

Com així posen entre cometes que les ñropostes son per millorar la vida a la gent?

Valoració:3menosmas
Per Jaume I, fa mes de 3 anys

idò ja ho sabeu,consumiu campaner,o mallorquí també.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente