nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

El PSIB de Llucmajor acusa l'equip de govern de «mentir» en relació a la regla de despesa

El portaveu socialista, Gori Estarellas, ha defensat les xifres de l'anterior equip de govern. | PSIB

El PSIB de Llucmajor ha acusat l'equip de govern municipal de «mentir» en relació a la regla de despesa de l'Ajuntament, quan asseguren que s'incompleix aquesta normativa estatal en més de 2 milions d'euros.

El portaveu socialista, Gori Estarellas, ha volgut aclarir que «aquest excés és només de 213.554 euros, derivat d'actuacions urgents no previstes en el pressupost ordinari del 2018», als quals es sumen «657.993 euros que són d'incorporació obligatòria del 2017».

En aquest sentit, Estarellas ha insistit en el fet que «els socialistes hem deixat els comptes de l'Ajuntament sanejats en només quatre anys, passant de 41 milions a 0 euros de deute», tot plegat mentre s'ha augmentat, per exemple, la inversió, passant «de 750.000 euros l'any 2012 a 2.250.000 euros el 2017».

La bona situació econòmica de l'Ajuntament de Llucmajor també es veu reflectida a la caixa, tal com ha explicat Estarellas, on «hi ha hagut 18 milions d'euros, mentre que el consistori compta amb un superàvit de 6 milions d'euros».

Per això, el portaveu socialista exigeix a l'equip de govern «que expliquin d'on treuen les seves xifres», i en tot cas, també els ha demanat que «no malbaratin la bona gestió econòmica que tant ha costat assolir aquests darrers quatre anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

@ M . - Pensava que ja quedava clar implicitament, de que el fet de que la majoria ho faci, no justifica la baixa condició dels politics que per desgràcia ens veiem obligats a acceptar, malgrat la manca de preparació i el desmesurat interès personal. No tenim cap altra opció que demostrar la nostra indignació i protesta com sigui i esperar a noves eleccions, que ja sabem el que passa, i en quin eixam estem condemnats a lluitar. Tot menys submissió.

Valoració:0menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

@Sebastià: Pero una cosa és mentir amb un programa o per sortir del pas (que jo no vull dir que estigui bé) i una altra molt més greu és calumniar i acusar en fals. I la dreta i la ultra dreta pareix que tenen una plantilla de guionistes contractats, per inventar se tot tipus de delictes i aberracions, per artibuir als adversaris i fer los tot el mal possible.I ho fan de manera continuada i sense demanar perdó.

Valoració:5menosmas
Per Ho sabem, fa mes de 4 anys

Jo crec que tothom ho sap.
A jo m'escandalitza veure com la dreta utilitza la calúmnia, sense aturar se a pensar que inventar se faltes i delictes, per fer mal als altres, és un deshonor i una mostra de covardia.

Valoració:6menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Penso que desgraciadament no hi ha cap partit net de culpa en aixó de mentir. El que interessa és el poder que dona la poltrona. I la remuneració "implicita"

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente