muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

L'Ajuntament de Felanitx es desvincula de la contractació dels artistes anunciats pel MUR Festival

Arran de les acusacions del Partit Popular i de Vox, l'Ajuntament de Felanitx ha emès un comunicat en què es desvincula de la contractació dels artistes anunciats pel MUR Festival.

El projecte MUR és un concert de música actual i reivindicativa englobat en un format de festival. Aquesta trobada de cultura popular es troba programada per al segon cap de setmana d'octubre, al Parc municipal sa Torre de Felanitx.

Segons han informat des de l'organització, el principal objectiu és «apropar al públic illenc les actuals tendències musicals que operen dins la nostra societat, no tan sols com a eina artística i festiva, sinó també com a eina de transformació social».

L'Ajuntament ha explicat que el passat mes de maig un membre de l'organització del Festival de Música Urbana i Reivindicativa (MUR) va sol·licitar la cessió del Parc Municipal de Felanitx per tal de poder realitzar un cicle de concerts de música actual amb un caire reivindicatiu.

També ha remarcat que s'està estudiant si aquesta entitat «compleix amb els requisits perquè es pugui celebrar aquest acte». El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, ha manifestat que «l'informe tècnic d'aquesta organització és positiu».

A més, Monserrat ha reconegut que «hi ha cert rebombori després que s'hagi publicitat el concert i recorda que l'Ajuntament no hi participa, ni patrocina, ni col·labora en aquest futur concert. El consistori simplement té aquest espai i el posa a disposició de les empreses que ho sol·licitin».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per remigio III, fa mes de 4 anys

PP/vox. Està tot dit. segurament serà bo per a la societat de Felanitx.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente