algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
17°

Llucmajor honora els aparadors nadalencs dels seus comerços locals

Imatge dels representants dels comerços premiats i els regidors de l'Ajuntament. | Ajutament de Llucmajor

L’Ajuntament de Llucmajor ha celebrat, aquest divendres, l’acte de lliurament dels premis del concurs de decoració de aparadors de Nadal. L’objectiu era, «seleccionar i premiar les tres millors decoracions» nadalenques (tant d'embelliment de façana com d'embelliment interior) amb motiu d’aquestes festes.

L’Ajuntament, així, ha destacat que ha volgut «embellir la zona comercial de Llucmajor i dinamitzar el comerç local» i posar en relleu la promoció «comercial i turística» del municipi.

Els comerços guanyadors ha sigut els següents: L'Associació Shikamoo (premi de 500 €), seguit de sa Clau (300 €) i Ca n’Alegria (200 €). Hi han estat presents Maria Antònia Gil, regidora de Comerç, i altres regidors de l’equip de govern municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem Fullana Vanrell, fa mes de 5 anys

Bon Nadal per a tothom, i jo des de casa em deman perquè l'Ajuntament de Llucmajor no celebra un acte de lliurament de premis del concurs els millors comerços locals accessibles per a tothom: pares i mares amb cotxet d'infant, persones grans amb caminadors i persones usuàries de cadira de rodes, ho vos agraïran amb escreix!
Ben cordialment,
Guillem Fullana Vanrell
Mallorca Accessible per a Tothom

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente