algo de nubes
  • Màx: 17.89°
  • Mín: 13.93°
17°

Retiren 67 quilos de residus de la platja de Santa Ponça

Uns 180 voluntaris la majoria d'ells de l'Associació Ondine, participaren el diumenge en la neteja de la platja de Santa Ponça, una jornada en la qual es retiraren un total de 67 quilos de residus i que s'emmarca en la campanya 'Let's Clean Up Europe'.

Així mateix, l'Ajuntament de Calvià ha destacat que la recollida fou d'un total de 4.442 objectes en una zona de 50 metres. En aquesta línia, es trobaren uns 1.493 plàstics d'entre 2,5 i 50 centímetres, 575 burilles, 271 bastonets de cotó, 134 trossos de cordes o xarxes, 72 bosses, 57 canyetes, 45 taps, 13 botelles i quatre juguetes, entre altres.

La neteja de la platja de Santa Ponça és la primera de les actuacions dins de la campanya 'Let's Clean Up Europe' que té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre la protecció del medi ambient i els problemes que generen els residus abandonats.

Finalment, el Consistori, a través del servei de Medi Natural i Urbà, va organitzar aquesta neteja que va comptar amb la col·laboració de l'Associació Ondine, Calvià 2000, el Rotary Club Calvià Internacional, l'Associació Hotelera de Santa Ponça i l'Hotel Don Jaime.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.