algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El Consell de Mallorca explica als pobles la zonificació turística

La consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s'ha reunit amb els veïns del municipi d'Ariany per explicar els detalls de la zonificació del lloguer vacacional a Mallorca. Segons ha recollit en un comunicat aquest dimecres el Consell de Mallorca, Garrido va remarcar que Ariany és dels nuclis de població que es troben saturats, però només amb 23 punts. El llindar que marca els saturats es troba en 22,5 punts.

Així mateix, la consellera insular ha recordat que tots els habitatges que ja compten amb l'autorització o que es troben en tramitació no es veuran afectats per la zonificació.

Les reunions per explicar la zonificació continuaran la setmana que ve a Calvià (5 de març), Llucmajor (7 de març) i Capdepera (8 de març).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 6 anys

Avui surt la notícia d'un camp de golf, que havia perforat uns quants pous, per treure aigua potable que utilitzava per regar la seva innútil i estèril herba.
Se poden fer camps de golf amb gespa artificial o amb altres sistemes més ecològics, però aquests negociants sense escrúpols volen camps verds i roben l'aigua que la gent necessita per viure

Valoració:0menosmas
Per Molt fort, fa mes de 6 anys

10 camps de Golf del pp ens roba l'aigua dels aqüífers.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente