algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

EUIB: «Animam totes les dones de Campos que facin boicot a la festa anunciada»

136023

Des de l'Àrea de la Dona d'Esquerra Unida de les Illes Balears han comunicat aquest dimarts que denuncien públicament la reducció de la dona a un objecte de consum«Ens sembla indignant que la societat, les autoritats i mitjans de comunicació, no siguin capaços de relacionar el fet: reduir la dona a un objecte de consum està directament relacionat amb el maltractament i la violència de gènere».

S'han expressat així degut al polèmic cartell de la festa 'Redistricte' de Campos: «Que la capacitat expressiva de certs recursos publicitaris amaguen segones lectures vexatòries per a les dones darrere una aparença innocent, com el darrer i polèmic cartell de Campos, no se li hauria d'escapar a ningú. Que aquesta publicitat, per ser 'innocent' i no mostra parts específiques com atributs femenins, permet una certa legitimitat social al recurs propagandístic».

«Tot tipus de persones poden accedir al cartell polèmic de Campos. L'exemple, i segones lectures, que s'envia a joves i nins i que han de tancar ells sols el missatge publicitari de la 'boca menjadora de plàtans' és terriblement violent i condemna la joventut a un cercle viciós de violència, ja que com se suposa que aquests nins han d'entendre a les dones? A les seves mares, germanes, àvies i companyes. Com han de reduir a objecte sexualitzat la identitat femenina sense passar per la violència física i psicològica?», sentencien des d'EUIB.

Des de l'Àrea de la Dona d'EUIB i des de l'Assemblea local de Campos, volen fer palès que les autoritats pertinents no poden deixar que se celebri en un espai públic una festa amb tal reclam publicitari. «Animam totes les dones de Campos que facin boicot a la festa anunciada i vagin a realitzar instàncies a l'Ajuntament de Campos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jo si som de Campos!, fa mes de 6 anys

Crec que tot ha sortit de mare, i que hi ha comentaris molt despectius. Crec que com a cartell per publicitar la festa de redistricte no es el més adequat, tots ens equivocam i no passa res. Aquesta festa, és molt important al nostre poble, perquè Districte, va ser un dels pubs on la gent jove o de la meva quinta han viscut molts bons moments, i això és el més important, tornar a reviure aquells anys. Es veritat que el cartell shauria pogut fer amb altres tipus de fotografies, etc... el cartell de la polèmica, està be, per la nit de l'art o per altres situacions. Crec que no s'ha d'enfilar tan prim, i les associacions i les persones no s'han de sentir ofeses. Hi ha moltes altres accions que són molt pitjors i la vida ja es molt complicada, com per ara montar aquest girigall per un cartell. Es pot rectificar, canviar, i no passa res! Estaria be, que molts d'aquests partits polítics, associacions, etc... lluitin i per coses realment greus i realment indignants que estan passant a la nostre societat amb les dones i amb totes les persones. Heu de pensar que tothom es lliure d'opinar, i no per això d'han de crusificar, ni armar aquest lio per un cartell!

Valoració:2menosmas
Per Pere Pistola, fa mes de 6 anys

Jo lo que trob es que podeu anar a comandar a casa vostra, trob que aquest cartell no incita a res mes que anar a una festa, nigu es posara a practicar sexe oral just per que hagui vist aquest cartell, i tampoc ensenya res que cap dona no sapi fer, aixo no s apren mirant un cartellet, i hi ha gent que ho fa al mitj d un carrer i no es pot posar una boca llepant un platan? VISCA CAMPOS I ANAU A COMANDAR A UN ALTRE BANDA QUE SEMPRE REB EL MATEIX POBLE!!!

Valoració:-1menosmas
Per M, fa mes de 6 anys

Inapropiat, si que m'ho pareix. I molt.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente