algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

El PP carrega contra l'Ajuntament de Llubí per haver penjat una bandera de suport als presos d'ETA

El PP ha carregat contra l’Ajuntament de Llubí perquè durant la festa de Sant Fermín celebrada aquest passat dissabte, al bar Sis caires (balconada des del qual es llegí el pregó), hi havia, entre d’altres, una bandera de suport als presos d'ETA. El fet és, emperò, que la bandera llueix al bar de la plaça durant tot l'any i no només aquest dia i no amb motiu de cap celebració.

El portaveu del PP de Llubí, Joan Ramis, ha assegurat que exigiran explicacions a l'equip de govern municipal per «poder esclarir tot en el que ha col·laborat enguany l'Ajuntament». «Estem totalment a favor de la festa de Sant Fermín, organitzada des de fa anys, però no tolerarem, en cap concepte, que s'utilitzi per lluir banderes de suport als assassins», ha dit Ramis. Des del PP recorden, a més, que l'exhibició d'aquesta bandera coincideix amb el vintè aniversari del segrest i assassinat del regidor popular Miguel Ángel Blanco per part d'ETA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Imprecisions importants, fa mes de 6 anys

La bandera estava penjada a la balconada del pub Sis Kaires. Aquesta bandera duu penjada allà més d'un any. Perquè els hi revé ara? On viuen els del PP de llubi?

Bandera de suport als assassins o bandera solidaria amb les families i amics de presos? Perquè no ho matitzau?

Cal dir q en una recent enquesta el 75% de la poblacio basca esta d'acord amb l'acostament.

Valoració:-17menosmas
Per Que protestin per tot, fa mes de 6 anys

Però no carreguen mai contra els que duen la bandera del pollastre ni tampoc de la Falange. Ni tampoc contra la seva pròpia corrupció, que és enorme.Si protesten, que protestin per tot.

Valoració:-20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente