algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

Katia Rouarch (El Pi) és la nova batlessa d'Andratx

Katia Rouarch, nova batlessa d'Andratx durant la investidura. | El Pi

Katia Rouarch, del grup municipal El Pi, ha pres possessió aquest dissabte de la batlia del municipi d'Andratx després de la renúncia del popular Jaume Porsell dijous passat.

Rouarch ha estat nomenada primera edil gràcies als dos vots del seu partit, als sis vots del Partit Popular i al vot del regidor no adscrit Jonás Colom.

D'aquesta manera, ha aconseguit nou vots que li han atorgat la majoria front als cinc de MÉS per Andratx, que ha votat pel seu candidat, i els tres del PSOE, que s'ha abstengut.

Pacte PP i El Pi

Aquest canvi al govern municipal és fruit del compromís que van adquirir les dues formacions locals, PP i El PI, després de les eleccions de 2015, un pacte que es reeditava després de quatre anys del mateix equip de govern entre 2011 i 2015.

En la seva primera intervenció com a batlessa, Rouarch ha promès la proximitat amb el ciutadà d'Andratx com un dels pilars del seu mandat.

A l'acte han acudit el president del PI, Jaume Font, el president del PP a les Balears, Biel Company, batles d'altres municipis i anteriors batles d'Andratx com Llorenç Suau i Margalida Moner.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Desembauzar, fa mes de 6 anys

El PI aquell partit que deia allò de DESEMBAUZAR a la Campanya i que el que ha fet és permetre batlles del PP

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente