algo de nubes
  • Màx: 16.75°
  • Mín: 7.61°
16°

Un equip de ‘Joves Navegants’ de Llucmajor participa a la ‘Ruta de la sal’

Els joves participaran en la regata de la 'Ruta de la sal'. | Ajuntament de Llucmajor

Un equip de la regidoria d'Atenció Social de l'Ajuntament de Llucmajor i format per un educador, un psicòleg, i quatre menors, han estat convidats per la Fundació Joves Navegants, a participar amb el veler "Galaxie" en la regata "La Ruta de la Sal".

Aquesta regata, segons ha explicat l’Ajuntament, és una competició amateur que celebra aquest any el seu trenta aniversari, la qual cosa la fa encara més entranyable. En l’edició del 2017 té les sortides a Barcelona, Dénia i Andratx des d’on parteixen els navegants de Llucmajor en direcció al port de Sant Antoni de Portmany d’Eivissa.

La invitació de la Fundació "Joves Navegants" té com a base la participació altament positiva d'aquests menors en el projecte "Coneixent-Em" que va consistir en la volta a l'illa en el veler "Galaxie", que es va efectuar a l'agost del 2016. La Regidora d'Atenció Social, Maria Antònia Gil, creu i aposta per les activitats lúdiques i educatives i ara com ara els objectius proposats en aquests projectes han estat més que satisfactoris.

En aquesta ocasió, l'equip d'Atenció Social gaudirà de cinc dies de regates en les quals el treball en equip, la tolerància i la participació seran la tònica d'aquesta sortida. La regata comença el dia 12 d'abril al Port d'Andratx i finalitzarà a Eivissa.

Educar en valors

Segons explica la regidora, «aquest tipus d'activitats aporten als menors unes vivències positives en uns entorns saludables, envoltats de professionals que els ajuden a descobrir els seus valors, les seves inquietuds i les seves esperances». Maria Antònia Gil apunta que «tot això implica una consolidació de totes les seves característiques recentment descobertes, un augment d'autoestima i sobretot un creixement de confiança en si mateix i en els altres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.