algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Es presenta a Manacor la nova associació 'Dones per la igualtat i la integració'

Nombrós públic ha assistit aquest divendres a l'Espai Na Camel·la de Manacor, on s'ha fet la presentació de la nova associació 'Dones per la igualtat i la integració'.

La presidenta de l'associació recentment creada ha obert l’acte, explicant que pretenen crear un espai de comunicació tant per dones com per homes que permeti treballar una igualtat ciutadana real i efectiva a tots els nivells. A més, vol convertir-se en un espai d'integració per a les dones d'origen estranger que viuen a Manacor amb la població femenina local. Ara per ara, ja són 45 integrants, la majoria d'origen marroquí, però aspiren a obrir-se a altres dones de diferent procedència.

Zohra Laaroussi, mediadora intercultural de l'Ajuntament de Manacor ha estat la moderadora de l'acte on també ha intervingut el vicepresident del Consell, Jesús Jurado, amb unes breus paraules: «Des del Consell de Mallorca aplaudim la creació d'aquesta associació i de moltes més, perquè precisament amb l'Espai de dones volem fomentar l'associacionisme femení».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.