nubes dispersas
  • Màx: 17.55°
  • Mín: 8.69°
17°

Calvià aprova de forma inicial els pressuposts municipals per al 2017

Calvià aprova de forma inicial els pressupostos municipals per 2017. | Arxiu

L'Ajuntament de Calvià ha aprovat de forma inicial els pressupostos municipals per al 2017, amb «la formació i l'ocupació, el suport a les persones i el foment de l'economia productiva» com a eixos principals.

Segons ha indicat el Consistori de Calvià «els pressupostos municipals per 2017 ascendeixen a 89.354.220 euros, la qual cosa suposa un increment del 3,24 per cent respecte als comptes de 2016».

En aquest sentit, el pressupost «contempla un increment de la inversió d'un 35,72 per cent i assumeix els plantejaments dels acords d'investidura, recollint les principals polítiques de l'acord de legislatura i amb l'objectiu de retornar als ciutadans elesfuerzo fiscal que realitzen».

Pressió fiscal

En aquesta línia, l'Ajuntament ha indicat que «no puja la pressió fiscal per a la ciutadania» i ha explicat que «el que s'incrementa de forma moderada és l'Impost sobre els Béns Immobles (IBI) per a establiments hotelers, grans superfícies comercials i immobles d'ús industrial que tinguin un major valor cadastral».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.