algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
13°

Des d'AxP denuncien els «incompliments» i «la política de dretes» de Junts Avançam

Pere Josep Coll, Marina Llobera i Antònia Cerdà, membres d'Alternativa per Pollença.

Des d'Alternativa per Pollença denuncien que no s'estan complint els acords signats ni executant les seves mocions aprovades, ni en definitiva, s'està fent cap tipus de política efectiva d'esquerres. En aquest sentit, han assegurat que davant aquesta situació «no participaran amb els socis de dretes» i, per tant, seguiran en la seva línia d'oposició.

Respecte al possible inici de negociacions sobre els pressupostos del 2017, des d'Alternativa per Pollença afirmen que no negociaran res fins que Junts Avançam no compleixin els acords pendents.

Des de la formació denuncien que el seu posicionament, tot i ser de l'oposició, ha estat qualsevol cosa menys passiu i obstaculitzador, «sempre i en tot moment hem donat la nostra opinió, hem fet propostes, esmenes, hem ofert negociació i hem estat flexibles en allò que ho hem pogut ser».

En canvi, asseguren que avui dia Junts Avançam «no ha fet pràcticament res de l'acordat amb nosaltres ni de les nostres mocions aprovades al ple o de les nostres propostes».

Amb això, han explicat que si el seu posicionament ha estat des del principi tan constructiu, ha estat perquè es partia d'unes expectatives «positives» creient que de Junts Avançam podien esperar unes determinades polítiques d'esquerres i efectives. «Ara ha arribat el moment de l'autocrítica, perquè és més que evident que hem pecat de confiats» han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nicolau C, fa mes de 7 anys

friquis

Valoració:1menosmas
Per Alternativa per Pollença, fa mes de 7 anys

"Yuan rimbombant" no som superiors moralment a ningú ni practicam nova o vella política, simplement complim la nostra paraula abans i després de les eleccions de no governar amb partits de dretes. Igualment ens agrada complir els acords que signam. És evident que la finalitat de Junts Avançam és governar al preu que sigui i que més enllà d'una política cultural un poc més activa, un poquet més de sensibilitat ambiental o social, o d'unes formes de govern menys autoritàries, no veim que s'estiguin posant en pràctica polítiques efectives d'esquerres: o sigui, al servei de les classes treballadores, que som la majoria. quan l'esquerra governa com la dreta, aplana el camí a la dreta. Nosaltres no hi pensam participar d'això i continuarem en la nostra línia de feina d'oposició com sempre hem fet, i sense reprimir cap crítica. Ja ho dèiem en campanya, i ho repetim ara: no volem paraules, volem fets.

Valoració:4menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

Eso les gusta mucho.. dar lecciones pero mojarse y currar ellos.... nada de nada..

Valoració:-5menosmas
Per Rimbombant, fa mes de 7 anys

Uns altres com Podemos. Mosques colloneres que ni governen ni deixen governar. Volen canviar el món però no se volen embrutar les mans amb responsabilitats de govern. Això si, per donar lliçons de superioritat moral des de la seva comoditat sempre tenen temps. Això és la nova política.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente