algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

Recullen 280 quilos de residus i 1.200 llosques a la zona de Palmira-Cala Fornells

18638

L'Ajuntament de Calvià ha informat aquest dimarts que a la zona de Palmira-Cala Fornells s'han recollit 280 quilos de residus, així com 1.200 llosques que estaven a l'arena de la platja.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, la neteja es va realitzar amb la col·laboració de diverses associacions de voluntaris i clubs de busseig.

En tractar-se de la darrera actuació de la temporada, una vegada finalitzada la neteja es va oferir un petit refresc d'agraïment, en el casal de Peguera, a tots els voluntaris participants en la jornada, així com a la resta d'entitats participants i col·laboradores en altres actuacions realitzades durant la temporada.

En l'acte d'agraïment es varen visionar alguns vídeos presentats per les associacions de voluntaris que varen voler exposar el treball realitzat durant la campanya anual. A més, es varen exposar els resultats dels treballs i activitats duites a terme en aquest camp.

Segons ha explicat el responsable de l'àrea, Joan Recasens, durant aquest any 2016 s'han realitzat cinc actuacions de neteja de fons marins i platges de Calvià en els quals s'han recollit aproximadament 1.010 quilos de residus. Segons les dades presentades, són més de 13.600 quilos els que s'han extret dels fons marins i platges des de l'inici de la campanya, el 2007.

L'Ajuntament de Calvià ha lliurat diplomes als voluntaris i associacions que han participat en aquest projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Yuan, fa mes de 7 anys

Seguro que las habian tirado los castellanos...

Valoració:0menosmas
Per M, fa mes de 7 anys

Ara que ho regalin a les Seves Magestats, els hotelers.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente