muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

El Consell assegura que «no pagarem 30 milions d'euros pel túnel de Sóller»

La consellera ha assenyalat que treballen per aconseguir que l'accés sigui gratuït per als residents de Bunyola, Sóller, Fornalutx i Deià. | Arxiu UH

La consellera d'Infraestructures i Territori, Mercedes Garrido, ha assegurat que encara que el Consell de Mallorca està treballant perquè el Túnel de Sóller sigui gratuït a partir de 2017, no pagarà 30 milions pel rescat de la infraestructura.

Garrido ha afirmat que no pagaran «aquesta quantitat» i que el preu per al rescat serà el que estipulin els tècnics i perits de l'administració: «Pagarem el lucre cessant –allò que l'empresa deixa de guanyar– i la inversió pendent».

La consellera ha assenyalat que treballen per aconseguir que l'accés sigui gratuït per als residents de Bunyola, Sóller, Fornalutx i Deià i per intentar el rescat. «Treballam en la línia del rescat, però els 30 milions d'euros no els pagarem, més clar no ho puc dir».

En aquest sentit, Garrido ha assegurat que «es pagarà la quantia que l'informe pericial i els tècnics donin com a valoració exacta del que ha de ser el rescat», basada en l'antiga Llei de Contractes, «i els 30 milions no surten de cap manera».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vicenç, fa mes de 7 anys

Es ben hora de partir!!!!

Valoració:4menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

Aixo es El mateix q El parking de Son Espases
Florentino s,embuixaca tots els doblers per cupa de politics nefastos venuts a Madrid

Valoració:6menosmas
Per Joan2, fa mes de 7 anys

Inicialment es túnel havia de ser gratuït. Per culpa den Cañellas és de pagament. En Cañellas va robar 800 milions de pesetes per finançar es PP. Doblers robats que es PP no ha tornat.
I per culpa den Bauzá sa concessió se va allargar.
Per tant es Partit Popular és qui hauria de pagar es rescat.

Valoració:17menosmas
Per Jp, fa mes de 7 anys

La concessió del túnel ja acabava l'any 2017. Però el senyor José Ramón Bauzá va prorrogar la concessió fins l'any 2022 en contra dels interessos de tots els mallorquins. Perquè no s'investiga aquesta misteriosa actuació del PP?
Per l'empresa concessionària és un negoci redó, li paguen pel rescat d'una concessió que hauria d'estar a ount de caducar.

Valoració:16menosmas
Per Preu per preu, fa mes de 7 anys

Fa molts d'anys que aquest túnel s'havia d'haver rescatat. Per què als altres llocs de la Península fan túnels, tots els que volen i més i tothom passa sense pagar un p. duro i aquí ens hem de gratar sempre la butxaca? En tots els anys que ha estat funcionant, ja hem pagat tots els que hi hem passat el seu cost amb escreix. Sobretot perquè molta de gent no demana el rebut en fer-ho i això és un frau. El cotxe que no demana rebut, és com si no hagués passat, per les arques de la concessionària són doblers negres. I a més, la subvenció que ha pagat el Govern Balear als sollerics, també l'hem pagada tots nosaltres, no la concessionària, com s'hauria d'haver fet. Així que el negociador, esper que tengui en compte tot això i no faci concessions que no es mereixen.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente