algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

Alternativa per Pollença exigeix el retorn de mòbils i tablets de l'anterior equip de govern

Imatge d'arxiu de Pollença. | Arxiu UH

Alternativa per Pollença ha exigit que els regidors del PI i PP retornin els dispositius electrònics (iphoneipad) que reberen per part de l’Ajuntament quan governaven. També exigeix a l'equip de govern actual que els facin tornar.

«Fa setmanes, davant els rumors que ens havien arribat sobre el fet que alguns regidors de l’antic equip de govern s’havien quedat els smartphones o tablets que varen rebre de part del Consistori, vàrem decidir anar a l'Ajuntament a demanar informació sobre el tema. Allà poguérem esbrinar que a l'anterior legislatura se'ls havia deixat als regidors dispositius electrònics, a alguns dos mesos abans de les eleccions, però que amb la seva sortida del govern aquests aparells no havien estat retornats (excepte en els casos de dos dels regidors del PI, en Joan Ramon Mateu i na Teresa Ferré). Estam parlant de dispositius d'alta gamma, tal com Iphone o Ipad», ha explicat la formació.

«Decidírem donar un marge de temps prudencial, però ja acabat el mes d'octubre pensam que hi ha hagut temps més que suficient per haver-ho tornat. Fa uns dies tornàrem a demanar si hi havia hagut canvis, i la cosa segueix igual, amb la diferència que pel que sembla se'ls ha demanat explícitament per escrit el seu retorn; petició que ha estat ignorada», ha assegurat la formació.

Des d’Alternativa asseguren que estan cansats de denunciar «pràctiques abusives» que no fan més que reforçar la idea que la «classe política» s'aprofita de la gent normal i s'otorga uns privilegis que no li corresponen. És per aquest motiu que reclamen el retorn immediat d'aquests dispositius i que l'actual equip de govern els reclami.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Si els obliguen a tornar els mòbils i les tabletes, presentaran una moció de censura. Aquesta gent és així.

Valoració:5menosmas
Per De vergonya, fa mes de 8 anys

S'ha de ser barrut perque t'ho ahgin de demanar ... i no tornar-ho quan t'ho demanen ja té un altre nom.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente