cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

PSIB, MÉS i Pi prioritzen als programes l’acabament del Teatre Principal d’Inca

Aquest dilluns el Pi ha informat que si governa a Inca tornarà a treure a subhasta les obres del teatre Principal que en aquest moment es troben aturades en farà una nova contractació a fi d’acabar de forma immediata la infraestructura per tal de «posar-la a la disposició dels ciutadans». A més el candidat del Pi, Gori Ferrà, afegeix, respecte al PP, que «pareix mentida que amb més de vint anys a l’ajuntament caiguin cada vegada en les mateixes errades». Però el Pi no és l’única formació política del municipi que també inclou aquesta proposta dins el seu programa electoral.

La guerra d’acusacions fa anys que aixeca polseguera i ha provocat que ara com ara encara no s’hagin acabat ni les acusacions entre partits ni tampoc les obres del Teatre. El candidat del PSIB-PSOE a Inca, Virgilio Moreno, ha assegurat que es mostra sorprès per la «inactivitat del Partit Popular» quan l’empresa adjudicatària, Dragados, va aturar les obres. Coincideix amb el Pi amb la necessitat de rescindir el contracte a l’empresa adjudicatària per incompliment del plec de condicions i plategen la necessitat de convocar un nou concurs perquè es finalitzin d’una vegada per totes unes obres que estan paralitzades des del 24 d’octubre de 2014. Qui també ha assegurat que prioritza dins el seu programa l’acabament de les obres és MÉS per Inca. El líder de la formació a Inca, Antoni Rodríguez, no només exigeix que s’acabin sinó també vol demandar l’empresa «per danys i perjudicis». En aquest punt, PSIB i MÉS no coincideixen perquè els socialistes han insistit que volen evitar arribar als jutjats atès que un litigi complicaria encara més la situació i n’alentiria el procés.

El Pi Inca aposta, a més, per intentar que les obres municipals les facin empreses d’àmbit local i apunten: «No volem més problemes amb empreses estatals que al final no acaben les obres a les quals es presenten».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.