muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

MÉS i Esquerra per Manacor presenten la seva llista electoral

MÉS per Manacor i Esquerra han presentat aquest dissabte la seva llista electoral de cara els comicis del 24 de maig.

MÉS per Manacor i Esquerra han presentat aquest dissabte la seva llista electoral de cara els comicis del 24 de maig. Miquel Oliver, cap de llista, ha instat a la ciutadania a participar per construir un poble millor.

En aquest sentit, entre les propostes que proposen s'hi troba la de realitzars els plens municipals l'horabaixa per tal que la ciutadania hi pugui participar. També volen potenciar la implicació dels ciutadans i entitats del municipi mitjançant consultes populars i pressuposts participatius.

La formació política també s'ha compromès a crear una ràdio municipal pública que estigui oberta al moviment associatiu i juvenil de Manacor. També informaran sobre els avantatges que suposaria la independència per tenir uns serveis públics de qualitat, alhora que reivindicaran la memòria històrica del municipi.

Entre les mesures que afecten l'administració pública s'hi troba la creació d'una finestra única a tots els nuclis del municipi flexibilitzant l'horari d'atenció a la ciutadania. També elaboraran un pla d’implementació de programari lliure, així com la implementació d'un Pla d'Igualtat per garantir els mateixos drets entre homes i dones.

Oliver ha destacat que la llista està composta per gent jove però preparada. «La intenció és que l'endemà de les eleccions puguem governar les diverses àrees de gestió», ha afirmat. «El nostre programa està marcat per propostes sensates i 100% aplicables», ha afegit.

La llista sencera de MÉS i Esquerra a Manacor és la següent:

Miquel Oliver Gomila
Joan Llodrà Gayà
Cristina Capó Santadreu
Kika Mas perelló
Sebastià Llodrà Oliver
Biel Font Massanet
Almudena Pérez Hernandez
Catalina Serra Gelabert
Llorenç Mas Parera
Mateu Mercé Riera
Diana Garau Metzinger
Antònia Contreras Barceló
Antoni Llodrà Nadal
Toni-Lluís Reyes Duran
Joana Gelabert Miquel
Sebastià Grimalt Riera
Andreu Pasqual García
Maribel Servera Matamalas
Mari Pinya Sancho
Antoni Sureda Massanet
Sebastià Gaià Riera
Maria Ferrer Ginard
Monserrat Nadal Fullana
Maria Antònia Vadell Ferrer

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.