nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Alternativa per Pollença: «Un projecte amb futur i de futur»

La formació presenta la llista completa que concorrerà les municipals del mes de maig

Fa pràcticament un any, el maig de 2014, l'assemblea d'Alternativa per Pollença ja feia públic que Marina Llobera era la persona escollida per encapçalar la llista amb vista a les eleccions municipals de 2015. Després de l'assemblea del novembre, Alternativa presentava els altres quatre primers llocs de la llista: Pere Josep Coll, Antònia Cerdà, Tonina Amer i Joan Cifre. Ara, la formació fa pública la resta de candidats i completa així la llista electoral que tancarà Pepe García, actual regidor i candidat a les anteriors eleccions.

Des d'Alternativa asseguren que la composició de la seva llista mostra molt bé que Alternativa per Pollença és un projecte amb futur i de futur. Manifesten, a més, que amb «la feina constant i seriosa dels darrers onze anys hem anat consolidant una assemblea forta i amb gent que ja acumula profitosa experiència a l'Ajuntament; però a més hem sabut anar incorporant i acostant nova militància i gent jove, que asseguren la renovació més que necessària en política».

Aquesta candidatura es presenta «perquè sigui el poble qui governi, sempre a partir d'unes bases de predomini del bé comú sobre l'individualisme, de la cooperació per sobre de l'enfrontament egoista, per rompre amb el clientelisme i promoure la participació política activa més enllà de les votacions cada quatre anys. Per intentar obrir vies d'economia social i de proximitat, i fomentar un teixit associatiu que dinamitzi una vida cultural excessivament institucionalitzada i buida.»

Tancada ja la llista, Alternativa per Pollença continua ara avançant en el full de ruta que s'havia marcat en el camí cap a les eleccions de maig i que pretén ser un exemple de la seva manera de fer feina: «Sense pressa, però sense pausa; amb constància i amb decisions sòlides, consistents i preses per consens; fugint de la precipitació i de la improvisació.»

Aquesta formació ha confirgurat la llista i el programa mitjançant assemblees obertes. A més, Alternativa defensa, des de la seva creació, la limitació de càrrecs: ningú no pot ocupar un càrrec més de dues legislatures consecutives.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan, fa mes de 9 anys

Resultats de la vaga? M'he perdut alguna cosa? Sobretot de les negociacions...

Valoració:0menosmas
Per Alternativa per Pollença, fa mes de 9 anys

Primer l'Assemblea de Docents no tenia ni té cap cap a l'igual que nosaltres, encara que a alguns no enteneu que significa horitzontalitat i assembleisme.
Segon la vaga va ser impressionant en seguiment i resultats.

Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 9 anys

Aquesta no es la cap de l'assemblea? Incapac de gestionar una vaga... Que li podem encomanar?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente