nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
27°

Un abocament industrial dispara els nivells de clor a l'aigua potable de Muro

8769
Alguns veïns s'han sorprès desagradablement en obrir els grifons de casa seva.

Els veïns de Muro s'han topat amb una forta olor a clor a l'aigua que surt dels grifons. L'empresa que gestiona el servei de subministrament d'aigua potable al municipi, Aqualia, ha confirmat en un comunicat emès avui que «s'ha detectat un nivell de clor a la xarxa d'aigua potable superior al recomanat per les autoritats sanitàries, per causes alienes al servei municipal, procedent d'un abocament industrial».

Els carrers afectats van ser Joan Gamundí Ballester, Sagrera, Antoni Carrió, Antoni Cànoves, Justícia, Josep Lluís Miralles, Gènova i Baronia d'Empúries, segons l'empresa concessionària, que afirma que un cop detectada la incidència es va drenar tot el tram de la xarxa afectat per poder restablir els nivells de clor normals.

«Aquesta tasca continua aquest dijous», assenyala Aqualia, que ha recomanat als veïns de Muro que no utilitzin l'aigua del grifó en cas que detectin una intensa olor a lleixiu en obrir-lo.

De fet, ahir alguns veïns comentaven que s'havien endut una desagradable sorpresa en treure la roba de la rentadora, ja que «semblava que l'havíem rentat amb lleixiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.