algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Més de 300 persones es manifesten en contra de la importació de fems a Mallorca

Més de 300 persones han recorregut els carrers del port d'Alcúdia per protestar en contra de la importació de residus. El lema de la protesta ha estat 'No volem ser el femer d'Europa'. | E.B.

Alcúdia es manifesta en contra d'importació de residus. Més de 300 persones han sortit aquest dissabte al carrer per mostrar el seu rebuig a l'entrada de residus a l'illa i l'aprovació del Pla Insular de Residus.

Amb el lema 'No volem ser el femer d'Europa', els manifestants han recorregut els carrers del port d'Alcúdia. De camí al port a poc a poc s'hi ha anat sumat més gent, mentre s'escoltaven crits amb el lema de la manifestació.

La Plataforma, entre les quals s'hi inclouen les entitats ecologistes, ja va criticar aquesta setmana en un comunicat el Pla director Sectorial de Residus de Mallorca aprovat dijous pel Consell de Mallorca. L'entitat ha considerat que aquest pla consolida la importació de residus i representa un model de gestió erroni per cobrir les necessitats de l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 9 anys

Només quan baixi el número de turistes i els màfies-hotelers posin el crit al cel serà quan els ineptes polítics aturin aquesta idea absurda, pròpia de qualque capdefava, d'importar residus.
Pel nostro bé, esper que aquest p*t* PP passi a una ínfima representació a les pròximes autonòmiques!

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Aquest desastre només el pot arreglar MÉS.

Valoració:2menosmas
Per Pep PG, fa mes de 9 anys

N'hi ha que no atrevint-se a fer costat a una manifestació de civisme i protesta ciutadana, han de demostrar que d'aritmética no en saben ni quan l'usen en llengua castellana. Però tampoc han apercebut que, a prop ser-hi, Sabadell, Girona i Molins de Rei, aviat ho seran d'un estat estranger de l'estat castellà.

Valoració:3menosmas
Per Pompeu, fa mes de 9 anys

Crec que encara no som conscients de les conseqüències d'importar fems per dur-los a cremar a Son Reus. Un dia ens penedirem per no haver reaccionat d'hora davant d'aquesta i altres situacions conflictives, però ja serà massa tard com sempre ens sol passar. Recoman la lectura de la novel·la "Territori amortitzat 114".

Valoració:3menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (11-1-2015), continuen menyspreant el català anomenant-lo -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió similar per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:4menosmas
Per fora fems, fa mes de 9 anys

Qué 300 ni que leches, sino hay más de 30. Ya está bien de manipular cifras a beneficio de inventario. Y que quede claro que yo tampoco quiero los residuos orgánicos de nadie (evidentemente no es basura tal como el término indica), ni aunque sea de Sabadell o de Gerona.

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 9 anys

Echo en falta a los pancas defendiendo que esto no es importación. La basura que viene de Sabadell y Molins de Rey es patriótica.

Som una nació!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente