lluvia ligera
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Alternativa per Pollença denuncia que la manca d'acord entre PP i El Pi afecta la gestió municipal

5443
Alternativa per Pollença denuncia que la manca d'acord per repartir les àrees municipals afecta la gestió del consistori. | Arxiu

Alternativa per Pollença ha denunciat que la manca d'un nou acord entre el PP i El Pi (CiU i Lliga) per al repartiment de les àrees de l'Ajuntament està “afectant negativament la gestió municipal”. La formació municipal reclama “responsabilitat” als dos partits i que acabin “amb la guerra de cadires”.

Alternativa considera que després de les dimissions dels dos regidors no adscrits, Malena Estrany i Tomeu Fuster, i el regidor de CiU, Miquel Ramon, que foren substituïts per Marilen i Margalida Capllonch i Teresa Ferrer, d'El Pi; el batle, Tomeu Cifre (PP), ha acumulat la gestió de nombroses àrees. “És impossible i contraproduent que una persona pugui gestionar correctament el que abans feien quatre, a més de ser un excés de poder”, assegura la formació.

Alternativa, que assegura que ja s'han produït queixes veïnals, considera que “no s'entén” que en quatre mesos els dos partits “no hagin estat capaços d'arribar a un acord” o que “no puguin coordinar-se bé per governar”.

La formació municipal considera que resulta “injustificable” tenir tres regidores a l'equip de govern “sense cap àrea delegada quan resta menys d'un any per les eleccions”. En aquest sentit, critiquen la situació que es viu a Cala Sant Vicenç, on, segons la formació, es donen problemes amb el canvi de gestió de l'aigua.

Responsabilitat
Alternativa, finalment, reclama al PP i El Pi “responsabilitat” política i que acabin “la seva guerra de cadires pel bé dels ciutadans, que s'asseguin i negociïn un nou repartiment d'àrees” abans del ple del pròxim dijous.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 9 anys

Sempre feis lo mateix, en xerrar de Pollença posau una foto de s'ajuntent d'Alcúdia!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente