nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Alternativa per Pollença s'oposa a la privatització del Port

Imatge d'arxiu del Port de Pollença. | XESCA SERRA

Alternativa per Pollença s'oposa a la privatització del Port tal com han deixat clar en un comunicat, després de constatar les intencions del Govern de José Ramón Bauzá.

Segons l'agrupació municipal, “el que havia estat una remor des de l'inici d'aquesta legislatura sembla que serà una realitat ell 2014; Ports de Balears durà a terme el procés de privatització de la gestió de tots els ports de gestió autonòmica, un total de 17 ports (14 a Mallorca, 2 a Menorca i 1 a Eivissa) entre els quals hi ha el del Port de Pollença”. Per Alternativa per Pollença “d'aquesta forma el Partit Popular segueix desmantellant tot el que és públic per donar negoci a empreses privades. Un saqueig del qual és de tots en benefici d'un pocs”.

Des d'Alternativa per Pollença “reclamam el manteniment del caràcter públic dels ports: opacitat, irregularitats a cessions i concessions, oposicions guardamolls, manca de serveis, preus, amarraments”. En el seu moment el partit es va reunir amb el vicepresident de Ports per demanar-li canvis i sobretot que es prioritzessin els serveis sobre els negocis, especialment invertint en seguretat i medi ambient.

Alternativa per Pollença considera que “la solució de Ports no passa per la privatització de la gestió sinó per una millora de la seva gestió pública”.

L'Executiu vol aplicar el que ha fet al Port Esportiu de Calanova, que poc té a veure amb el Port de Pollença, on la majoria d'embarcacions són d'esbarjo familiars.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.