algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El batle Rafel Torres paralitza per ara la privatització de l'aigua a Inca

Els edils del PSIB, Independents d'Inca i Més per Inca han posat contra la privatització de l'aigua.

La proposta dels grups municipals de l'oposició a Inca de reformar el Teatre Principal amb el superàvit acumulat del Consistori ha aconseguit paralitzar per ara la privatització del servei d'aigua a la localitat.

L'oposició ha acudit avui a l'Ajuntament d'Inca amb una pancarta amb el lema "No a la privatizació de l'aigua. No és un negoci". El batle Rafel Torres ha anunciat la paralització de la mesura de privatització després d'un recés, i maldament ha assegurat que no descarten aplicar-la en un futur, la notícia ha estat acollida per part de l'oposició amb un sentiment agredolç.

Molts dins aquest sector donaven per fet que avui s'aprovaria el canvi de gestió, i per això s'han felicitat. Malgrat això, altres veus dins l'esquerra i els Independents han fet èmfasi en què amb el nou context, "la privatització de l'aigua d'Inca queda sobre la taula".

Aquest és el resultat d'un ple molt tens sobre l'adjudicació definitiva del servei d'aigua que ha tengut lloc aquest matí a la capital del Raiguer. S'hauria d'haver celebrat la setmana passada, però arran d'un defecte de forma -la documentació relativa a l'expedient no ha estat a la disposició de l'oposició amb l'antelació que preveu el reglament- s'ha celebrat finalment avui.

Recordem que la setmana passada, vuit dels nou regidors del PSOE, els Independents i Més per Inca van protagonitzar un tancament en la casa consistorial per a tractar d'evitar, en un últim intent, que el subministrament d'aigua passàs a ser gestionat per una empresa privada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jrbs, fa mes de 10 anys

DONCS SI, L'ÀIGUA, AQUESTA NECESSITAT BÀSICA I FONAMENTAL, ÉS UN NEGOCI, PERÒ NO PELS USUARIS I CIUTADANS, SINÓ PER LES EMPRESES QUE ESPECULAN AMB ELLA.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente