algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

El socialista Tomeu Morro és investit nou batle de Sencelles

2646
Joan Carles Verd i Tomeu Morro durant el relleu de batlia. | PSIB

El socialista Tomeu Morro va pendre possessió dissabte del nou càrrec de batle de Sencelles. El canvi obeeix al pacte de legislatura acordat entre la coalició PSOE-ISIB (Independents de Sencelles i Biniali), el PI i Esquerra Unida. El representant socialista serà batle fins a final de legislatura.

La nova primera vara destacà les qualitats Joan Carles Verd, batle sortint, i avançà que el seu govern es basarà en “seguir defensant els serveis socials, els joves, la cultura i totes aquelles coses a les quals no podem renunciar i per les que seguirem fent feina”.

El nou batle de Sencelles, en aquest sentit, afirmà que “és hora de redimensionar les nostres capacitats sense renunciar a allò que sempre hem posat en valor els socialistes”. Per això, assegurà que aquesta és la legislatura de “les infraestructures silencioses en la que fem les coses de manera que no es veu tant però que fan que el poble sigui millor”.

Morro, finalment, assegurà que farà una batlia “continuista” i que ara es veu “amb més força i més seguretat” per dur endavant la gestió del municipi de Sencelles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.