nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La Plataforma Lliure de Peatges considera una “farsa” la subvenció del túnel de Sóller

Una de les protestes veïnals realitzades l'any 2011 reclamant la gratuïtat del túnel de Sóller. | S.C./E.P.

La Plataforma Mallorca Lliure de Peatges considera com una “farsa” les “promeses” al voltant del pagament de la subvenció del túnel. Asseguren que la partida, tot i figurar en els pressuposts del Govern Bauzá, “no es reflecteix en el pagament de totes les mensualitats”.

L'entitat afirma que “un any més, l'anomenada subvenció del túnel d'1.500.000 €, que és la que fa suposadament efectiva la gratuïtat del túnel per als sollerics i fornalutxencs, figurarà en els pressuposts del Govern Balear. Però, tot i això, que hauria d'ésser una bona notícia, no es reflecteix en el pagament de totes les mensualitats”.

L'associació assegura que “a dia d'avui, a milers de ciutadans de la vall se'ls deu 29 mensualitats endarrerides, el que suposaria un deute de l'Executiu Balear amb aquests de prop de 3 milions d'euros. Aquesta càrrega econòmica condiciona les economies familiars, ja que per a un nombre considerable el que se'ls deu oscil·la entorn dels 6.000 euros”.

Crítiques al Govern i l'Ajuntament
La plataforma considera que, tot i que l'Executiu i l'Ajuntament de Sóller “repeteixen periòdicament ésser sensibles amb la problemàtica i que es retornaran els doblers a mida que es pugui”, més enllà de les “promeses”, només “es van abonant unes poques mensualitats aïllades al llarg de l'any, com la corresponent a l'abril del 2011 que s'ingressà el passat 7 de novembre, i normalment coincidint amb convocatòries de protestes per la subvenció i la gratuïtat del túnel”.

L'entitat ciutadana, davant aquesta situació, exigeix “el pagament de totes les mensualitats endarrerides” i reclamen als governants “que tradueixin les fins ara buides promeses en fets”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bunyolí, fa mes de 10 anys

Qui no plora, no mama.
És l'única cosa que entenen els polítics.

Idò canya al Consistori.

I mem si d'una punyetera vegada els bunyolins s'apunten, perquè són molts els pares que duen els seus al·lots a l'IES de Sóller.

Bona herència ens ha deixat "el guarà de Bunyola". Pareix mentida que, visquent a Bunyola, en Canyelles no pensàs mai en nosaltres.

En fi, tal votaràs, tal pagaràs, i pagaràs i pagaràs...

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente