algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Bernat Bauçà deixa la batlia de Porreres

El batle per CxI al·lega motius “laborals i personals”. Se’n va amb “les mans i la consciència ben netes”

22566
Bernat Bauçà, batle de Porreres per Convergència per les Illes. | J. Roig

Bernat Bauçà, batle de Porreres per Convergència per les Illes (CxI), presentà ahir la renúncia al càrrec al·legant motius laborals i personals. Bauçà, que ocupà per primera vegada la batlia el 2007, assegurà a través d'una carta enviada als mitjans que "una sèrie de circumstàncies conflueixen i provoquen que em vegi obligat a presentar la dimissió com a batle".

Entre els motius, s'hi troben tant qüestions laborals com familiars. "La marca d'automoció on treball ha fet un reglament a punt d'entrar en vigor en què declara la incompatibilitat de compaginar un càrrec directiu en una concessió amb un alt càrrec en l'Administració pública", afirma. Hi afegeix "la forta crisi que ens afecta, que m'obliga a dedicar moltes forces i temps al meu treball, que és on realment em guany les sopes".

Bauçà hi suma "la necessitat i les ganes de poder dedicar més temps a la família". Finalment, fa referència al procediment judicial en el qual està imputat per l'Auditori de Porreres, "respecte del qual tenc molt clar que tot s'aclarirà, ja que està més que justificat, però que em fa perdre moltes forces i moltes il·lusions i que consider d'una gran injustícia per a una persona que sempre ha defensat la nostra cultura i la nostra llengua, i que només ha mirat pels interessos generals".

Bauçà, que governava amb minoria, assegura que deixa la batlia amb "la consciència molt tranquil·la i amb les mans ben netes", i afirma que "fa falta una nova cara que lideri el projecte, que hi aporti renovació i il·lusió".

L'agrupació local de CxI realitzà ahir una reunió extraordinària per tal de designar qui serà la candidata a presidir la batlia. Francisca Mora en va sortir elegida per unanimitat. El ple per escollir la nova primera vara es farà dissabte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un que no és dels "seus", fa mes de 11 anys

molts de porrerencs saben com és en Bernat. té uns tics antidemocràtics que fan por als seus i als que no són dels seus, que saben lo que són amenaces, boicots, discriminacions, etc. o ets dels seus, o no ets un bon porrerenc.

Valoració:9menosmas
Per quintacolumna, fa mes de 11 anys

molta demagogia, o dins UM, no n'hi ha mes d'un d'extrema dreta. ¿o no n'hi ha d'extrema dreta que parlen català?. I si ara resulta que aquest senyor es d'esquerres voldria saber qu'ha fet pels mes desfavorits. veient el que pasava per Palma, on se destinaven els diners publics, hauria deixat el partit si realment fos d'esquerres.

Valoració:-7menosmas
Per Balutxo, fa mes de 11 anys

Em sap greu, Bernat. Em consta que has estat una busca dins d'un ull i no només per a l'extrema dreta, sinó també pels habituals quintacolmnistes. En tot cas, gràcies per la teva feina a favor de Porreres, de Mallorca i del conjunt de la nació.
Salut, coratge i resistència!

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente