algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
23°

Torna l'alerta groga per altes temperatures a Mallorca

La Direcció General d'Interior, Emergències i Justícia ha decretat l'Índex de Gravetat 0, que es correspon amb l'alerta groga, per temperatures màximes a Mallorca que poden assolir els 36 graus a municipis com Sa Pobla, atenent les informacions rebudes des de la delegació territorial a les Balears de l'Agència Estatal de Meteorologia.

En una situació d'alerta groga per temperatures altes, la Direcció General d'Emergències recomana els ciutadans que no facin activitats que exigeixin un esforç físic important i, si és necessari fer-les, hi ha d'haver una hidratació prèvia i beure de dos a quatre tassons d'aigua fresca cada hora.

Així mateix, aconsella planejar les activitats al matí o cap al tard, quan les temperatures no són tan altes i no deixar els infants, persones majors o animals als cotxes amb les finestres tancades.

D'altra banda, s'aconsella evitar la cafeïna i les begudes alcohòliques; mantenir les finestres i persianes tancades per protegir l'habitatge de la calor; beure molta aigua sense esperar a tenir set; utilitzar roba lleugera i no ajustada i usar protecció contra els rajos solars, almenys, 30 minuts abans de l'exposició al sol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.