algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Incertesa a Vilafranca per la situació del centre de dia

La directora ha intentat calmar els ànims i ha adbvertit que necessiten ajuda econòmica per a poder seguir funcionant

30622
Alguns familiars d'usuaris s'han congregat al centre conegut com 'la residència'. | A.B.

Els veïns de Vilafranca han mostrat la seva preocupació davant el futur del centre de dia de la localitat. Anit es va estendre el rumor al poble que aquest edifici tancaria les seves portes ja que fa quatre mesos que el personal no cobra.

Avui els familiars dels usuaris s'han desplaçat al centre per poder conèixer de prop com es troba la situació.

La directora ha intentat calmar els ànims i ha assegurat que el centre no tancarà però ha adbvertit que necessiten l'ajuda econòmica per a poder seguir funcionant i oferir un bon servei als majors del municipi.

El PSM-IniciativaVerds-Entesa exigeix que s'impedeixi el tancament

La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha exigit avui al Govern que impedeixi el tancament del centre de dia de Vilafranca, després que les treballadores del mateix hagin denunciat els impagaments de les seves nòmines i haver estat amenaçades amb l'acomiadament.

La diputada del PSM-IV-ExM Fina Santiago ha comanda a la consellera de Salut, Família i Benestar Social, Carmen Castro, que actuï per evitar que es deixi sense atenció les persones dependents del municipi i a les seves famílies, així com el fet que "la reclamació dels drets legítims d'unes treballadores, rebi com castig una amenaça d'acomiadament".

Santiago ha manifestat la seva solidaritat amb les treballadores del centre i ha exigit al Govern que prengui mesures per garantir el servei i perquè no es vulnerin els drets laborals de la plantilla, ha informat el PSM-IV-ExM en un comunicat.

El centre de dia la Residència, de Vilafranca, està gestionat per l'empresa Aser i atén persones en situació de dependència.

Santiago considera que l'amenaça de tancament "és conseqüència de la política de retalls de benestar social de l'actual Govern del PP".

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un familia, fa mes de 12 anys

No poren perillar ni acomiadar a treballadores que estant complint en la seva feina i a mes posant dobles de las seves butxaques perquè el centre no tengui manca de necessitats elles tant sol demanen el que es seu , i es ben hora que el senyor batle comenci a donar un poc la cara que avui el que a parlat per tve informatiu balear a estat patètic no sabia ni que dir ni que defensava.

Valoració:1menosmas
Per Treballador, fa mes de 12 anys

Seria "el colmo" que acomiadàsen unes treballadores per reclamar el que és seu

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente