algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Binissalem cobrarà per l’ús dels edificis municipals

Les persones que imparteixen cursos i tallers, i cobren als seus alumnes una quota, hauran de pagar al Consistori

L'Ajuntament de Binissalem començarà a cobrar a partir de gener per l'ús de les instal·lacions municipals que fins ara se cedien gratuïtament per a la realització de diferents cursos i tallers. Així, els responsables de tallers que cobren alhora als seus alumnes una quota per assistència hauran d'abonar al Consistori un mínim de 40 euros mensuals, xifra a la qual se sumarà un coeficient en funció del nombre d'alumnes, metres utilitzats i hores d'ús mensuals. Les associacions sense ànim de lucre no hauran de pagar pel servei.

Aquesta és una de les mesures incloses en les noves ordenances fiscals amb les quals l'Ajuntament preveu reduir el dèficit municipal. José Fernández, tinent de batle, va explicar que "entenem que és just que aquestes persones paguin, perquè realitzen una despesa de llum, neteja, etc. a les instal·lacions municipals". L'ordenança mateixa preveu la possibilitat que la junta de govern municipal aprovi com a mesura extraordinària una bonificació del 100 per cent del preu públic establert en el cas que es consideri d'interès públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per binianom, fa mes de 12 anys

El Sr. Fernandez ens posarà una taxa per respirar. Solució: al entrar al poble agafar molt d'aire.
Aixó si, als amiguets els bonificarà el 100%, ja que fan un consum d'oxigen necessari per la fotosintesí de les plantes binissalameres.
Només miren com cobrar més i s'obliden de sancionar als amiguets que se'n foten de les ordenances municipals.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente