algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

La crispació arriba a sa Pobla després de quatre mesos de govern del PP

El batle critica la manca de paraula de l’oposició i convoca un ple a les 6.30 hores per aprovar les taxes

Allò que havia de ser un ple tranquil a sa Pobla, dijous a les set del capvespre, derivà en una reunió tensa a les sis i mitja d'ahir dematí. El batle, Biel Serra, en fixà una d'urgent i extraordinària per a les 6.30 hores després que el PSOE i IxSP (a l'oposició) anunciassin que impugnaran la sessió de dijous, en el qual s'havien d'aprovar les taxes i imposts que entraran en vigor el 2012.
Davant l'avís d'aquests partits i la recomanació del secretari, Serra decidí suspendre el ple, que tornà a convocar posteriorment per a ahir.

La discussió entre els grups polítics fou motivada perquè "no hem tingut la documentació en el temps i la forma assenyalats per la llei", manifestà el socialista Lluís Socias. El primer edil es queixà que els membres de l'oposició no mantinguessin "la seva paraula, perquè en la darrera junta de portaveus s'acordà que els papers arribarien amb retard i ningú no hi posà emperons".
Serra argumentà la urgència de la sessió a les 6.30 hores assegurant que "disposam del termini just per posar les taxes i imposts en exposició pública, a fi que es puguin publicar al BOIB dia 1 de gener i entrin en vigor l'any que ve".

Crispació

El moment de més tensió el protagonitzaren el batle i el portaveu d'IxSP, Joan Comes. L'independent va qualificar "d'abús de poder" la convocatòria esmentada i declarà que "renunciam a la remuneració que ens toca pel ple de dijous, perquè no volem que el poble pagui la mala gestió del PP".

Quant al debat polític, l'oposició (IxSP, PSOE, PSM i Lliga) denuncià un increment en bloc de la majoria de tributs per a l'exercici de 2012 i criticaren l'augment d'un 25% de la quota de l'escoleta. La regidora d'Hisenda, Lydia Pérez, els contestà que "només s'hi aplica l'IPC (un 3,1%)" i afegí que "en el cas del centre infantil, la pujada és per reduir-ne el dèficit".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per una veritat, fa mes de 12 anys

Sa Pobla apareix constanment a la premsa per noticies desagradables amb forta lluita als plenaris , per les constants queixes de falta de dobbés i de donar la culpa a la oposició. Per bé del poble i del seu bon nom damanaria al Sr. Batle quefaci un esforç per millorar l´imatge del poble i de no empobrir-la. Extensiu a la oposició,

Valoració:6menosmas
Per Goliat, fa mes de 12 anys

Encara queden 4 anys per endavant...

Valoració:0menosmas
Per Fins quan, fa mes de 12 anys

A les 6.30h s'haurien de fer tots. Aixi no hi hauria tant de vagos.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente