algo de nubes
  • Màx: 17.06°
  • Mín: 7.61°
17°

Simonet diu que està tranquil i que no ha prevaricat

El batle atribueix la denúncia a la venjança d’un veí

El batle d'Alaró, Joan Simonet (PP), assegurà ahir que "encara no he rebut cap citació judicial per anar a declarar" i afegí que "estic molt tranquil sobre els fets que s'investiguen, perquè la Fiscalia ja ho arxivà el 2007". Així contestà el batle a la notícia apareguda en els mitjans de comunicació sobre la seva imputació en un presumpte cas de prevaricació. Segons informaren ahir fonts judicials, el jutge té previst citar a declarar Simonet; l'exbatle de la localitat Miquel Deyà (PSOE); l'aparellador municipal Joan Josep Torrens i el constructor Mateu Pizà com a imputats, tot i que no se'n va concretar la data.

D'aquesta manera, el titular del jutjat número 2 d'Inca ha admès a tràmit la querella del promotor i veí de la localitat, Antoni Parrilla, que denuncia un possible tracte de favor cap a Pizà que, després de sol·licitar la llicència d'obra el 2001 per demolir i construir una nova edificació, va acabar envaint 11,7 metres de carrer, que és terreny públic. Simonet tornà a recordar ahir que "la Fiscalia arxivà la causa l'any 2007, després d'haver realitzat una acurada investigació dels expedients urbanístics".

Venjança

El batle atribuí la denúncia a una venjança de Parrilla, a qui s'ha denegat la llicència d'obra que sol·licità per poder construir 30 habitatges en uns terrenys ubicats devora la benzineria del municipi. Simonet recordà que "el Pla Territorial no permet aquesta promoció, per la qual cosa s'ha hagut de denegar la llicència d'obra".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.