nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

Brutor pertot a l'estació d'Inca

El gerent de Serveis Ferroviaris s'entrevistarà avui amb el batle

31668
L'estació de tren d'Inca presenta una imatge lamentable. | Antoni Pol

L'estació de tren d'Inca i el seu entorn està brutíssim. N'hi ha prou de fer-hi una ullada per comprovar que està abandonada, que ningú no se'n fa càrrec del manteniment: les papereres que encara es mantenen dretes -algunes han estat arrabassades- estan plenes de residus. A l'edifici vell, llaunes de refrescs, botelles de plàstic i papers estan escampats arreu.

Les rajoles que formen el trespol s'han ennegrit: fa setmanes que ningú no les frega i ara hi ha una capa de verrim. L'exemple d'Inca es pot extrapolar a la resta d'estacions de la línia de tren. D'ençà que el PP governa al Consolat, Serveis Ferroviaris no neteja la línia, "perquè l'Executiu anterior no licità el servei" i "perquè no hi ha doblers". El batle d'Inca, Rafel Torres, té concertada avui una reunió oficial amb el gerent de SFM, José Ramón Orta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per NOFRET, fa mes de 12 anys

Els que governen tot el Transport Públic de Mallorca, no van ni en tren ni amb autobus. Cuiden, mimen i defensen el transport privat. No volen un transport assequible i eficient per a tot-hom, que es fotin els que no poden disfrutar o fer de senyors i disfrutar de passetjar en cotxe cada dia.

Valoració:8menosmas
Per Jaume De Palma, fa mes de 12 anys

I ara què? Ajuntament d'Inca i Govern en mans del PP. Aquesta és la bona gestió que prediquen? Un servei tan bàsic per a tanta de gent i ja es veu com el gestionen. Quina imatge!

Valoració:9menosmas
Per Mateu, fa mes de 12 anys

El PP vol acabar amb el transport públic i fa tot el possible per desacreditar-lo: té el full de ruta ben traçat. Abans de finalitzar aquesta legislatura, el tren no passarà de Son Bordils. Posau messions?

Valoració:3menosmas
Per No us deixeu enganar, fa mes de 12 anys

El tren no té qui el defensi, pobret tren. En acabar la legislatura estarà tancat, mirau que vos dic!

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente