cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

Santa Maria lliura els tradicionals Brots de Pi

Catalina Vich i la revista Terra de Vins reberen les insígnies

Per ser un dels fonaments dins el món del vi, per la seva dedicació i una vida plena d'esforços, l'Ajuntament de Santa Maria i els set celleters del municipi donaren ahir el Brot de Pi a Catalina Vich, de 84 anys, per la feina feta a les vinyes. La segona insígnia fou per a la revista Terra de Vins "per la difusió del món vinícola i la promoció de Mallorca més enllà de les nostres fronteres", segons paraules del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Antoni Oliver.

Amb la presència dels representants dels cellers de la localitat (Es Cabàs, Can Rubí, Ramanyà, Macià Batle, Jaume de Puntiró, Sebastià Pastor i Àngel Bodegas), la directora de la revista, Lucia Gómez, agraí el premi "perquè és una ditada de mel per continuar treballant". Tot i que Catalina Vich també volgué agrair l'entrega del Brot de Pi, no pogué parlar a causa de l'emoció que sentí quan fou rebuda amb un gran aplaudiment per part dels assistents. L'entrega dels guardons és l'avançament de la tradicional festa del Vi Novell que se celebrarà dissabte. A partir de les 20.30 hores tots els assistents podran tastar els vins dels cellers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arnau, fa mes de 13 anys

manca un celler pagés. algú sab per que l'únic celler artessanal tradicional, que no envassa vi i que ho ven tot cada any a granel en garrafes o botelles retornables no participa de la festa.
arnau

Valoració:0menosmas
Per praxedes, fa mes de 13 anys

podriem fer una denominació d'origèn de cada terme municipal del Raiguer o de Mallorca i així totes les autoritats municipals es podrien lluir per separat i competir entre elles i també fomentar la competitivitat entre els grans cellers i productors de vi en la línia de suprimir als petits cellers que mai cotitzaran en borsa i son una veritable remora per a fomentar l'economia lliure que tants d'esforços fan els nostres governants per consolidar.
Praxedes

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente