cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Porreres, de fira amb paraigua

El mal temps malmenà, i molt, la fira de Porreres. Dues fortes plogudes a les sis i a les set del matí provocaren que molts firaires optassin per no muntar els expositors, tot i que n'hi hagué que desafiaren la pluja i provaren sort. Tot i així, de les vuit a les deu la pluja es decretà una treva i els assistents pogueren passejar per la minsa fira que quedà. Mentrestant, a la zona de les mostres del bestiar molts animals tornaren als corrals per evitar que s'enfangassin.

Allà on sí s'hi mantingué la fira fou a l'envelat on s'agrupaven els productes porrerencs dins el marc de la fira ecològica. Els empresaris locals mostraren el seu potencial artesà i agroalimentari. A més, al molí de n'Amengual tingué lloc la Tercera fira de la construcció i una mostra de cavalls de raça. A les deu i mitja, just al moment de concentrar-se les autoritats, tornà a ploure i hagueren de fer part del recorregut amb paraigües. Hi assistiren el batle, Bernat Bauçà, amb la regidora de responsable de la fira, Francisca Mora; el conseller de Salut del Govern, Vicenç Thomàs; a més de regidors de l'Ajuntament i membres dels partits polítics. També hi hagué una exposició de motos i cotxes antics, a part del primer bus de línia Porreres-Palma com a gran reclam curiós. La nota gastronòmica es trobà al Bàrbara Art, on hi havia la cinquena demostració i degustació d'engronsos.

Firó

Si el temps d'avui dematí no ho impedeix, s'ha previst el ja tradicional firó, que suplirà les deficiències climàtiques de les primeres hores de la fira d'ahir. El mal temps, però, remeté de capvespre i algunes de les activitats programades es pogueren dur a terme. A més, a la plaça de la Vila tingué lloc un combat de picat de glosat amb Mateu Matas Xurí, Jaume Juan, Miquel Cano, Toni Galmés i Macià Ferrer, un acte presentat per Felip Munar i que tingué una gran acollida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.