algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

50.000 euros pel benestar del Pla

El Pla Municipal de Serveis Socials de la Mancomunitat es presentà ahir

El Pla Municipal de Serveis Socials de la Mancomunitat del Pla, formada per catorze localitats, preveu una inversió de 50.000 euros a la zona amb l'objectiu de donar respostes a les necessitats concretes detectades per millorar el dia a dia. Així ho explicà ahir el conseller de Benestar Social del Consell de Mallorca i president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Jaume Garau, durant la presentació del document, acompanyat per la presidenta de la Mancomunitat del Pla, Joana Maria Pascual.

"Donam suport a la línia moderna que segueix l'entitat supramunicipal de fer feina de manera conjunta, però tenint actuacions en cada poble amb un lligam comú", afegí Garau. A més, el responsable de l'IMAS manifestà que la quantitat aportada és fruit de diferents convenis amb els quals "volem actuar i pal·liar la crisi d'avui dia, que afecta moltes famílies". Amb aquesta iniciativa es pretén també consolidar el personal de Serveis Socials, obrir vies de relació estables amb l'Executiu, aprofitar i augmentar els recursos disponibles, refermar els plans d'actuació per a col·lectius específics i implantar sistemes de qualitat, entre d'altres. Així mateix, la institució insular ja hi destinà l'any passat prop de 50.000 euros.

Eines informàtiques

Durant l'acte, Jaume Garau i Joana Maria Pascual signaren igualment el conveni de col·laboració per dotar d'eines informàtiques la gestió dels serveis comunitaris bàsics (Essap), la qual cosa permetrà informatitzar els expedients individuals i familiars dels usuaris dels serveis comunitaris bàsics als municipis de la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.