algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

La jutgessa envia a la presó els dos germans que confessaren el crim

Hugo i la seva germana declararen que no volien matar Agustín González, però que va caure i es va copejar

La jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 6 d'Inca envià a la presó els dos germans equatorians que confessaren el crim d'Agustín González en una discoteca abandonada d'Alcúdia. El tercer implicat, un ciutadà colombià que els assessorà sobre la manera d'encobrir els fets, ha quedat en llibert amb càrrecs.

A partir de les nou del matí i de manera escalonada, els tres detinguts començaren a arribar a les instal·lacions judicials d'Inca després d'haver passat tres dies als calabossos de la Guàrdia Civil, a la Comandància de Palma. L'únic que donà la cara va ser Hugo Wilson, que anava engrillonat per davant. La seva cara reflectia el cansament i l'esgotament de les 72 hores passades entre reixes.

Confessos

D'acord amb la informació facilitada, el testimoni dels dos germans fou molt semblant al que ja oferiren a la Policia Judicial, quant tots dos confessaren els fets. Ladia reconegué que havia mentit en la primera declaració del 17 de juny passat, quan avisaren els equips d'emergència perquè havien "trobat" el Gallec espenyat per una escala de l'antiga discoteca Es Fogueró.

Tots tres vivien en aquelles instal·lacions clausurades i Ladia havia estat companya sentimental d'Agustín, la víctima, anys enrere. La relació va acabar quan l'home va tenir un greu incident amb la filla menor de l'equatoriana.

El germà de Ladia, Hugo, admeté davant la jutgessa que havia discutit amb l'altre indigent i que tots dos arribaren a les mans. Durant la baralla el Gallec caigué escales avall, perquè el recinte era molt fosc i la visibilitat, molt dolenta. Segons l'acusat, la caiguda va resultar fatal, atès que la víctima sofrí un cop al cap i poc després morí.

Ladia no participà directament en la brega, però fou conscient de tot el que havia passat. Després, ideà l'excusa de la caiguda accidental i telefonaren a l'112. El colombià implicat els "assessorà" per ocultar el crim.

La jutgessa va decretar per als dos germans l'ingrés a la presó sense fiança i, per al tercer acusat, la llibertat amb càrrecs. D'aquesta manera, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil dóna per tancada la mort d'Agustín González Martínez, l'indigent d'origen gallec.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.