algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Delgado ha donat 80.730 € més a la germana del seu assessor esportiu

Han aparegut tres contractes més de l'Ajuntament de Calvià amb l'associació vinculada amb la parenta de Younes Johny Ouriaghli Goyanes

L'Ajuntament de Calvià ha atorgat tres contractes més, per valor de 80.730 euros, a l'Associació Esportiva d'Atletisme de la localitat, representada per la germana de Younes Johny Ouriaghli Goyanes, l'assessor de política esportiva del batle, Carlos Delgado (PP).
Després de revelar que el tinent de batle d'Esports i Comerç, Manuel Grillé Espasandín, adjudicà el 30 d'agost passat un contracte per valor de 129.505 euros a María Nadia Ouriaghli Goyanes, ara aquest diari ha tingut accés a tres contractes més concedits per l'Administració de Delgado a l'associació representada per aquesta mateixa persona durant els darrers 16 mesos.
Tot plegat significa que, a més dels 129.505 euros adjudicats a final d'agost, l'entitat vinculada a la germana de Younes Ouriaghli es beneficià, el 4 de maig de 2009, d'un contracte menor de "suport tècnic, organització i patrocini de la pista d'atletisme de Magaluf".
Al cap d'un mes i mig, el 25 de juny de 2009, Nadia Ouriaghli va aconseguir, per a l'organització que representa, l'adjudicació d'un contracte per valor de 38.766,67 euros en concepte de "servei de col·laboració en la gestió de la pista d'atletisme de Magaluf" i amb una durada de set mesos. Expirat aquest termini -el 25 de gener de l'any en curs-, la parenta de l'assessor esportiu de Delgado va obtenir una pròrroga per un import total de 33.419,54 euros i una durada de set mesos més.
D'aquesta manera, la pròrroga esmentada vencé a les acaballes de l'agost passat i va ser llavors que l'Ajuntament que presideix Delgado acordà "adjudicar provisionalment el contracte Servei de col·laboració en la gestió de la pista d'atletisme de Magaluf a l'Associació Esportiva d'Atletisme de Calvià, representada per María Nadia Ouriaghli Goyanes, per un import de 129.505 euros i amb una durada de dos anys". La duració d'aquesta última concessió sobrepassa el mandat de Delgado, que en principi deixarà el càrrec per maig de 2011, mentre que el contracte s'allarga fins al darrer trimestre de 2012.

Rebuig del PSOE
El PSOE qualifica d'"immoral" que el Consistori adjudiqui a la germana d'un "conegut amic" i assessor amb sou municipal una tasca d'ajuda en la direcció de la infraestructura esmentada i que ara ho faci, a més, per dos anys, hipotecant així el primer any del govern que sorgeixi de les eleccions municipals de maig.
El grup socialista a la Sala, que ja fa temps que recopila informació sobre la gestió municipal de la pista, sol·licitarà aviat tota la documentació i els expedients de contractació vinculats al projecte perquè, segons adverteixen, els seus serveis jurídics en puguin revisar tots els procediments administratius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Charli Flacutxo, fa mes de 13 anys
I que ho és de generós aquest home. Segur que ho fa perquè tot allò que aporta té tornada com el yo-yo.
Valoració:7menosmas
Per 007, fa mes de 13 anys
Ai "Sincomplejos", "Sincomplejos"... que també ens sortiras granot?
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente