nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

Alcúdia treu tot el seu a.ART al carrer

Des d'avui i fins diumenge es podran visitar les obres i muntatges de més de quaranta artistes

118494
La Commissió assessora d'arts plàstiques, amb el regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcúdia, Pere Malondra. | J.R.

Una ciutat com Alcúdia no havia tingut, fins ara, un aparador on mostrar tot el treball que es realitza en els nombrosos tallers artístics del municipi ni la tasca que es fa en els diversos espais d'exposicions del municipi.
A partir d'avui i fins diumenge, una iniciativa que duu per nom a.ART servirà per posar de manifest la gran activitat cultural que es mou a Alcúdia. L'Ajuntament d'Alcúdia, juntament amb la Comissió assessora d'arts plàstiques (formada pels artistes alcudiencs Josep Maria Alaminos, Ramon Company, Tolo Llabrés, Jaume Poma, Javier San Pedro, Tomeu Ventayol i Tomàs Gómez), és el promotor d'aquest esdeveniment que tindrà el seu dia més fort demà, dissabte, ja que coincidirà amb un itinerari de dansa que recorrerà les murades.

Amb l'objectiu "d'apropar l'art i les diferents expressions artístiques al públic", segons paraules del regidor de Cultura, Pere Malondra, a partir d'avui a les sis i fins a les nou del vespre es podran visitar les instal·lacions, muntatges i exposicions de quaranta artistes, molts dels quals són residents o originaris d'Alcúdia, en punts tan coneguts com l'Auditori d'Alcúdia, la porta de Sant Sebastià, la porta del Moll, Can Ramis, el passeig Pere Ventayol, Can Torró...

Demà la proposta s'amplia de les onze del matí a la una de la matinada, amb uns convidats molt especials, com la companyia Pasodos, que presentarà fragments de l'obra The Best of 3 en diferents punts molt propers a les murades d'Alcúdia. Començaran a les vuit del vespre al pont de la Vila Roja i es preveu que la darrera actuació tingui lloc devers les onze al passeig Pere Ventayol, devora l'arbre que ha esdevingut el símbol d'aquesta primera edició d'a.ART

Tapa a tapa

Després del gran èxit que tingué la primera edició d'Alcúdia Tapa a Tapa, els organitzadors han volgut fer coincidir la segona edició amb a.ART. D'aquesta manera, des d'avui i fins diumenge tots aquells que visitin Alcúdia podran gaudir de les degustacions que s'han preparat en els quinze establiments que participen enguany en aquesta activitat. Des de plats clàssics, com pizzes i llengua amb tàperes, fins a suggerents títols, com espuma de cap-roig damunt llagostins i oli verd i calamar gratinat, tots trobaran algun plat que ajudi a agafar forces en una jornada que promet ser molt llarga en vista dels 19 espais artístics que s'han repartit per tota la ciutat.
La darrera jornada serà la de diumenge i encara es podran visitar totes les mostres, de les 11 a les 14 hores i de les 18 a les 21 hores. A més, els bars i restaurants continuaran oferint els plats d'Alcúdia Tapa a Tapa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.