algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

La nova escola de Sineu, més a prop

El Consell de Govern ha aprovat destinar 6 milions a construir-lo

La construcció de la nova escola de Sineu és més a prop de fer-se realitat. El Consell de Govern aprovà ahir destinar, per mitjà de la Conselleria d'Educació i Cultura, 6.417.284 d'euros a l'edificació del col·legi projectat, una infraestructura molt demanada al municipi. De fet, el centre que hi ha ara, Sa Quintana, té prop de 325 alumnes, però les dependències de l'immoble fa temps que quedaren petites, de manera que el pati n'ha d'acollir quatre aules modulars.

450 places

Aquesta construcció substituirà l'antiga i tindrà capacitat per a 450 estudiants, amb 125 places de nova creació. Ara, el departament d'Educació i Cultura i l'Ajuntament de Sineu hauran de signar un conveni i el ple de la Sala haurà d'aprovar la licitació i l'adjudicació de les obres corresponents. L'aprovació de la partida, de 6 milions d'euros, arriba després que els residents de la zona del Cós, on està projectada l'edificació del col·legi, cedissin 15.256 metres quadrats de terreny a canvi d'una compensació urbanística i de poder alçar 57 habitatges.

D'altra banda, Sineuers Independents, partit de l'oposició, recorda que a final de 2009 el batle del municipi, Josep Oliver, assegurà "que les tasques començarien a principi del 2010" i en critica que "s'han endarrerit sense haver-hi cap causa clara". Per aquest motiu, qüestionen la figura del regidor encarregat de les Relacions Institucionals, "que és qui ha d'estar en contacte amb la Conselleria d'Educació i tramitar-ne l'expedient". Pel seu costat, Oliver assevera que el retard "no és per culpa del Consistori" i demana a SI "que, per favor, no en facin demagògia barata".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.