algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Medi Ambient millora l'àrea recreativa del santuari de Bonany a Petra

La Conselleria de Medi Ambient ha realitzat una important millora de l'àrea recreativa del puig de Bonany a Petra, amb un pressupost de 28.000 euros. S'hi han instal·lat taules, bancs, contenidors, un bany per a persones amb mobilitat reduïda, a més d'una taula completament adaptada.

Per una altra banda, a més de les millores importants per a la seguretat dels infants, s'ha tancat i millorat de tot el perímetre de la zona recreativa, ja que suposava un gran perill per als més menuts a causa del gran desnivell que suposava la immensitat de la paret.

Tant el conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens, com el batle de Petra, Joan Font, manifestaren el seu agraïment al Bisbat de Mallorca i a la parròquia de Petra per l'ajuda aportada. A més, estaren d'acord que una millora d'aquestes característiques suposa un nou espai de qualitat per a l'esbarjo de milers de persones que en gaudeixen tot l'any.

Joan Font va recordar que dimarts, amb la celebració del tradicional pancaritat, seran molts els petrers, vilafranquers i santjoaners que ja en podran gaudir.

Així mateix, feren una crida al respecte i al bon manteniment de les instal·lacions per al gaudi de tots plegats tants anys com sigui possible.

Usuaris
L'Ibanat gestiona actualment un total de 44 àrees recreatives a les Balears: 39 a Mallorca, 2 a Menorca, 2 a Eivissa i una a Formentera. Aquestes zones durant el 2009 han rebut un total de 100.000 usuaris, la qual cosa suposa un increment del 33 per cent respecte a l'any 2008, en tingueren entorn de 75.000. Segons ha assenyalat la Conselleria, els mesos amb una major afluència foren els de gener, novembre, octubre, març i abril. Pel que fa a les zones amb més afluència, cal destacar les de Caubet, a Bunyola, i ca l'Amitger a Lluc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.