Un tast per recuperar la tomàtiga autòctona
Una dotzena de cuiners i quatre pagesos certificaren “la gran qualitat i l'excel·lent gust” d'algunes varietats mallorquines
Selva28/08/08 0:00
En quatre-cents anys, des que els pirmers indians la importaren d’Amèrica, la tomàtiga no només ha passat a ser un ingredient imprescindible de la dieta mallorquina, sinó que també ha adoptat unes característiques que la fan diferent de la d’altres indrets. Existeixen una sèrie de varietats de tomàtigues autòctones.
També a Illes Balears
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
- El batle de Petra comercialitza un allotjament turístic gràcies a haver mentit en la Declaració Responsable inicial
- Multada il·legalment amb 200€ per portar el CAT a la matrícula del cotxe
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.