nubes dispersas
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

Son Real, més a prop

El Govern millorarà el passeig de Son Bauló i construirà una passarel·la cap a la finca pública per fer un entorn natural

La finca de Son Real és de cada dia més a prop dels turistes i dels residents a Mallorca. Ara, la Conselleria de Medi Ambient del Govern vol dur a terme un projecte mitjançant el qual s’unirà el passeig per a vianants del torrent de Son Bauló amb la coneguda finca a través d’una passarel·la de fusta.

Amb aquestes actuacions, el Govern té l’objectiu de crear un circuit per la zona costera del municipi de Santa Margalida i convertir l’entorn en un espai natural, d’esbarjo i de passeig.

Ahir, el conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, es reuní amb veïns i hotelers de la zona per explicar-los el projecte. Grimalt anuncià que "les obres es faran en tres fases diferents" i "es començarà amb la millora del passeig de devora el torrent de Son Bauló, que es troba molt malmès". Aquesta fase tindrà un cost d’uns 600.000 euros i es començarà a executar a partir de novembre.

D’altra banda, la Conselleria de Medi Ambient ja fa feina en el projecte de la segona i tercera fase. La segona part de l’obra consistirà a connectar el passeig de Son Bauló amb el passeig marítim de Can Picafort per tal que els visitants i turistes puguin caminar per tota la costa del nucli. Per això, serà necessària la construcció d’uns 300 metres nous de passeig.

La tercera fase serà la construcció d’una passarel·la de fusta per tal d’unir el passeig amb la finca de Son Real. En aquest aspecte, les conselleries de Medi Ambient i de Turisme signaran un conveni per aprofitar l’entorn natural.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mateu, fa mes de 15 anys
Vaja! Un nou disbarat. Aquest passeig només li interessa als hotelers i l'únic que farà serà degradar una zona de costa que fins fa ben pocs anys era verge. Aquest projecte em recorda els aberrants "passejos" per la costa que volia fer en Matas a diferents indrets de Mallorca. Ja el PP va crear uns refugis a Son Real que només han servit perquè molta de gent, gens amant de la naturalesa, tingui una accés còmode a un lloc que s'hauria de preservar. Abans s'havia de caminar mitja hora, que tampoc és tant, però ara en 10 minuts hi arriba qualsevol. Però, que podem esperar d'un conseller membre d'un partit depredador del territori? La vergonya és que els altres membres del pacte, especialment el Bloc, li donassin aquesta conselleria a UM. Au! Seguiu destrossant el poc que ens queda.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente