cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

L’Obra Cultural Balear convoca el Premi Sambori de narrativa infantil i juvenil

L’Obra Cultural Balear (OCB) convoca la 4a edició del Premi Sambori amb l’objectiu d’incentivar la creativitat artística dels joves i promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts públics, concertats i privats de les Illes Balears.

El premi permet la participació d’alumnes des de 5è de Primària fins a 2n de Batxillerat. La temàtica de les narracions és lliure i té diferents extensions segons el nivell educatiu. Els treballs que optin a aquest premi de narrativa es poden lliurar fins el 30 d’abril de 2022. Les bases del concurs s’han enviat als centres educatius i les inscripcions per participar-hi es poden fer en el següent enllaç. https://forms.office.com/r/0s7WtUYRei

Tots els treballs finalistes seran guardonats amb un diploma, un guardó i un lot de llibres o material escolar. El primer premi de cada categoria consistirà en una estada de dos dies a Port Aventura per al premiat i dos acompanyats.

La darrera edició va comptar amb la participació de més de 600 centres educatius, prop de 4.000 professors i 80.000 mil alumnes de tot el territori de parla catalana, que el fan el premi literari escolar amb més participació de tota Europa i que és promogut per la Fundació Sambori des de 1998.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.