algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

[VÍDEO] 'El futur de la ràdio i la digitalització dels mitjans de comunicació' amb Inès Mateu, Maria Antich i Marian Colmillo

Amb motiu de la celebració dels 25 anys de Diari de Balears, l'associació Ona Mediterrània va organitzar tot un seguit d'activitats el dissabte 18 de setembre a Es Baluard Museu d'Art Contemporani de Palma.

Una jornada que va girar entorn als mitjans de comunicació i que va comptar amb un matí de dues taules rodones sobre el futur dels mitjans i un horabaixa de presentació de la nova temporada de la ràdio Ona Mediterrània i la Gala dels 25 anys de Diari de Balears.

La primera taula rodona del matí, titulada 'Globalització, llengües i mitjans de comunicació', va tenir la participació de Vicent Partal, director de VilaWeb, Martxelo Otamendi, director de Berria i María Obelleiro, directora de Nós Diario i es pot veure completa aquí.

La segona, centrada en el futur de la ràdio i la digitalització dels mitjans de comunicació, va comptar amb la participació d'Inès Mateu, periodista a IB3TV i Ona Mediterrània; Maria Antich, pedagoga, psicòloga i membre de l'equip d''El crepúscle encén estels' i Marian Colmillo, periodista i conductora del programa '21 Botons' a Ona Mediterrània. El debat va ser moderat per Luis Garcia, conductor del programa 'Som divendres' a Ona Mediterrània i impulsor de RadioLab.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Capó, fa mes de 2 anys

Què és això d’Inès?
O Inés o Agnès!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente